Aquapark Costa Teguise

En vattenpark full av olika fritidsaktiviteter

Aquapark Costa Teguise ligger på Lanzarotes ostkust och är en av de mest varierade parkerna på Kanarieöarna. Förutom alla vattenattraktioner hittar man här en inomhusbana för paintball och en äventyrsrunda för barn, så efter att man har kastat sig utför vattenrutschkanorna kan man göra samma sak utför ziplines och därefter klättra över de rörliga broarna och ta sig igenom en hinderbana. Parken är perfekt för att roa sig en dag under Lanzarotes sol.

Karting, paintball och swimmingpooler på Lanzarote

Förutom paintball för barn och vuxna har Aquapark Costa Teguise en klättervägg, ponnyridning och en gokartbana för barn med olika banor där man kan testa både skicklighet och snabbhet. Här finns även swimmingpooler och åkattraktioner för alla åldrar. Ett exempel är Río Loco där man åker nedför en bana i stora gummiringar – och snabbt går det! Men här finns även lite snällare vattenrutschkanor där hela familjen kan åka. Det är en perfekt park där man kan tillbringa hela dagen. Man får inte ta med sig egen mat, men här finns restauranger som erbjuder dagens och andra menyalternativ.

Catering
Offers
Parking
Is accessible
Localidad
Costa Teguise
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från centret.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
Etiketter
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045