Ara Malikian

Tenerife

Evenemanget hålls

16 September 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"""Konsert i Santiago Martín-paviljongen den 16 september. ARA MALIKIAN WORLD Tour
ARA MALIKIAN KOMMER PÅ SANTIAGO MARTÍN PAVILION, TENERIFE, FÖR ATT PRESENTERA SIN SISTA TUR.
När jag såg min son gå för första gången efter månader av fall, misslyckade försök, knackningar och smällar och försök igen, förstod jag att vi en dag var den kraft som tiden får oss att glömma.
Barn är de mest autentiska varelser du kan hitta. De är vilda, de är ömhet i själva sitt väsen och de är fulla av förolämpande sanning. De är inte rädda för att ha fel, de är fria och uttrycksfulla och allt de gör är fullt av konst.
Tittar man på ett barn förstår man nästan allt man var och att det var ett tag sedan man tillät sig själv att vara just det.
Den här turnén är resultatet av att se min son växa upp, av att växa upp vid hans sida, det är alla de där ljuden och melodierna som försöker forma vad jag har känt och har inspirerats av honom och av livet genom honom. Det är ett möte med barnet som jag inte kunde vara och skulle ha drömt om att vara. Det är en hyllning till de varelser som är lika fria som en fri fågel.
Denna turné är full av dinosaurier, robotbläckfiskar, tidsmaskiner, flygande pianon och tvåspråkiga mimare. Det här rekordet är det som jag hade glömt och som är så kraftfullt: magin att finna varje dag och varje väg fascinerande, vad de än för med sig.""
"

Kategori

Categoría del evento

Musik

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React