DEM. Arrecife. Pub La Grulla

Lanzarote

Evenemanget hålls

01 July 2023

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"Den europeiska musikdagen på Kanarieöarna firar sitt 11-årsjubileum den 1 juli och blir det mest ambitiösa evenemanget i hela dess historia och firandet av livemusik eftersom den hålls på tre platser (Puerto de la Cruz, Las Palmas de Gran Canaria och Arrecife ) samtidigt. Som vanligt i de senaste upplagorna kommer evenemanget också att fungera som en förhandsvisning och presentationsfest för 2023 års upplaga av Phe Festival. Londonbandet Alien Tango och Madridbandet Tiburona, tillsammans med ett enastående urval av framväxande band från Kanarieöarna, som Baldosa och Eric Böelle bland andra, kommer att vara stjärnorna i detta evenemang med fri entré på alla platser.

Den europeiska musikdagen på Kanarieöarna syftar till att främja och stärka det kulturella utbudet i de städer där den hålls, genom att gemensamt delta i den europeiska kretsen som anordnas av denna anledning varje år, förutom att göra Kanarieöarnas deltagande synliga, visar de senaste trenderna och konstnärliga och kreativa talanger av lokala, spanska och internationella musiker, som ges möjlighet att delta och på så sätt synliggöra sina projekt.

ARRECIFE - PUB LA GRULLA

Evenemanget börjar sin resa i den här utgåvan också på ön Lanzarote med ett framträdande av Cádiz-gruppen La FRAC (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz [Cadiz Atypical Rapper Foundation]) med ett projekt i ett originalformat rapformat och influerat främst av Jamaicansk musik som knyter an till allmänheten i den renaste stilen av karnevalsballader.

Inträde till DEM 2023 är gratis och syftet är att ge alla medborgare livemusik lika.

DEM 2023 är ett initiativ organiserat av Phe Team och sponsras av institutioner som Canary Islands Institute for Cultural Development och Canary Islands Tourism genom dess motsvarande kulturella anbud, och i samarbete med Puerto de la Cruz kommunfullmäktige, La Fábrica La Isleta , Pub La Grulla, The Collective and Hemispheria. All uppdaterad information om festivalen finns på festivalens sociala nätverk: Instagram och Facebook.
"

Kategori

Categoría del evento

Musik

Ålder

Pris

Detta event är gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React