La Trova. Especial 20 años

Gran Canaria

Evenemanget hålls

23 September 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"La Trova firar sitt 20-årsjubileum. Ett jubileum att fira med den lojala publiken som njuter av dess karaktäristiska sound. Låtar som döljer minnen, ögonblick och mycket liv. Till detta evenemang kommer medlemmarna i La Trova att åtföljas av Nancy Fabiola Herrera och Yanely Hernández.
La Trova grundades 2003 från önskan från en grupp vänner med musikalisk och konstnärlig talang. Många kom från universitetets tonfisk, andra från folkloristiska, rock- eller jazzgrupper, etc. Alla med det gemensamma målet att skapa det sound som de är erkända för på och utanför Kanarieöarna.
Med 13 släppta album döljer deras låtar ett oändligt antal minnen, anekdoter, platser, ögonblick och många inslag av liv, glädje och kärlek. De har följt med artister av höjden Armando Manzanero, Braulio, Los Sabandeños, Rosario Flores, Carlos Baute, Edurne, Efecto Pasillo, Los Gofiones och många fler.
För att fira detta 20-årsjubileum kommer medlemmarna i La Trova att åtföljas av Nancy Fabiola Herrera och Yanely Hernández.
"

Kategori

Categoría del evento

Musik

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React