Efecto Pasillo en concierto

Gran Canaria

Evenemanget hålls

17 June 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Den nya rundturen i Efecto Pasillo har ett stopp vid Alfredo Kraus Auditorium. Den mest framgångsrika kanariska kvartetten och skurken på senare tid markerar tre exklusiva utnämningar i sin kalender och dess trogna anhängares kalender för att tillsammans presentera sitt nästa album, 'Los Reyes del Mambo', som kommer att säljas våren 2023.

I denna presentationsturné kommer formationen av Iván Torres (sång), Javi Moreno (trummor), Nau Barreto (gitarr) och Arturo Sosa (bas) att få sällskap av stora musiker som Totó Noriega (slagverk), Stefan Navarro (trombon) , Marcos Pulido (trumpet) och Tato Latorre (gitarrer, keyboard och musikalisk ledning). Allt i syfte att skapa en oförglömlig och unik show i höjd med Los Reyes del Mambo.

En festlig live, optimistisk och i Efecto Pasillos renaste stil, som inte kommer att lämna dig oberörd och där sångerna i hans nya verk kommer att varvas med de största hits av hans musikaliska karriär. Låtar som har fått oss att dansa kör till kör sedan de satsade på karismatiska och bra texter."

Kategori

Categoría del evento

Kultur Och Fritid

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React