SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Lanzarote Aquarium

Aquarium Akvarier på Lanzarote
Aquarium Akvarier på Lanzarote
Aquarium Akvarier på Lanzarote

Simma med hajar i ett akvarium på Lanzarote

I Costa Teguise på västra Lanzarote kan man simma med hajar i ett akvarium. På Lanzarote Aquarium kan man nämligen dyka bland en 1,80 m lång amhaj och flera bambuhajar. Det är en unik möjlighet att få dyka ner bland arter som det är näst intill omöjligt att stöta på i frihet i havet. Den här typen av aktivitet sker alltid under övervakning av experter och man behöver ingen tidigare förberedelse eller utbildning.

Ett köpcentrum med marina djur i Costa Teguise

Lanzarote Aquarium har 33 akvarier med hundratals marina arter, allt från arter som är typiska för Kanarieöarna som muränor och tigerfiskar, till tropiska arter som eremitkräftor och clownfiskar. En glastunnel går genom en av tankarna och där kan man se hajar, sköldpaddor och rockor som simmar bara några centimeter från huvudet. I de interaktiva akvarierna kan man dessutom klappa några arter, t.ex. sjöstjärnor. Det här är ett unikt sätt att lära känna havsdjuren på Lanzarote.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER