SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Vingården Vega Norte

Vingården Vega Norte + Vingårde på La Palma
Vingården Vega Norte + Vingårde på La Palma
Vingården Vega Norte + Vingårde på La Palma
Vingården Vega Norte + Vingårde på La Palma

Enestående vine i det nordvestlige hjørne af La Palma

Vingården Noroeste på La Palma, som især er kendt for mærket Vega Norte, har siden 1988 fremstillet vin i det nordlige del af La Palma. I dens nuværende produktion behandler den hvert år store drueafgrøder af sorterne listán, negramoll, almuñeco og albillo, som høstes i kommunerne Tijarafe, Garafía og Puntagorda. Vingården fremstiller et bredt sortiment af rødvin og hvidvine, hvoraf de mest velrenommerede er lagrede vine og kulsurt udblødte vine. Helt særlig er stedets pinje-vin, som ligger i femten dage på fade af kanariske fyrretræ.

Vinsmagning og hjemmelavede specialiteter fra landbruget

Vingården Vega Norte ligger på Bellido-vejen midt i landbrugsområdet ved landsbyen Tijarafe, og man kan komme på en rundvisning i vingården og få en kommenteret vinsmagning af fire hvidvine og rødvine samt pinje-vinen. Man kan også smage en række landbrugsprodukter fra egnen så som mandler, bananer og figner. Vingården kan besøges fra mandag til fredag om formiddagen og om eftermiddagen, om lørdagen dog kun om formiddagen. Søndag er der lukket. Der er også en butik i vingården, hvor man kan købe stedets egne vine.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER