Los Cancajos

Ett perfekt turistmål nära flygplatsen

Los Cancajos, på östra La Palma, är ett fiskekvarter som har anpassat sig efter turismen men har kvar sin lugna atmosfär. Det ligger bara fem kilometer från flygplatsen och är ett vackert resmål som är populärt bland dykintresserade. Att ta en dyklektion och upptäcka det vackra livet under havsytan och sedan koppla av på stranden är en oförglömlig upplevelse som många turister vågar ge sig på i Los Cancajos.

Fridfullt och enkelt på La Palma

Vad gäller boende har Los Cancajos flera hotell och lägenheter att erbjuda. Många ligger ganska nära köpcentret eller restaurangerna på hamngatan. Det är enkelt att hitta någonstans att äta när du shoppar och därefter använda eftermiddagen till att svalka sig i havet. Restaurangerna vid stranden erbjuder både lokal och internationell mat och där finns dessutom ett mysigt kafé med stora fönster och utsikt mot havet.

Accommodations
Beach
Has catering
Nightlife
Public transport
HBTQ
Localidad
Los Cancajos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
5
9
262
262
10045