SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

El Estanque Dorado

El Estanque Dorado, spaanläggningar och talassoterapicenter på Teneriffa
El Estanque Dorado, spaanläggningar och talassoterapicenter på Teneriffa

Ett spa inrett som ett thailändskt tempel på Teneriffa

En praktfull snidad träport i thailändsk stil öppnar dörren till Hotel Royal Garden Villas. El Estanque Dorado på södra Teneriffa är ett litet men förtjusande spa. Atmosfären är exklusiv och rogivande, men framför allt förtrollande. Ett svagt ljus lyser upp en lyxig kalkstenspool, kantad av klassiska pelare och tysta vattenstrålar. En romantisk miljö och spaupplevelse som med fördel avslutas med en massage, ansiktsbehandling eller ritual.

Kleopatraritualen omgiven av salomoniska pelare

Fortsätt från anläggningens fantastiska pool vidare till den minst lika imponerande bassängen, kantad av salomoniska pelare, för ett stärkande talassobad eller ett mjukgörande citrusbad. Den som är förtjust i alkemiska produkter kommer inte att kunna motstå Kleopatraritualen, en kroppsmassage med spanska oljor. För ansiktet finns ett stort utbud av behandlingar, däribland 70-minutersbehandlingarna som utmanar botox, skönhetspaket för män och behandlingar som riktar sig till gravida och par.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER