SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Vitanova Spa

Vitanova Spa, spaanläggningar och talassoterapicenter på Lanzarote

Ett spa med havsvatten i Playa Blanca

Intill Lanzarotes vackraste kuststräcka, Papagayostranden, ligger 1 000 kvadratmeter som hjälper dig att glömma stressen, stärka musklerna och få fart på blodcirkulationen. Vitanova Spa ligger i Dream Gran Castillo Resort i Playa Blanca på öns södra del. Centret är känt för sin talassoterapi och har allt för att få dig att känna dig som en ny människa: varmvattenbassäng med havsvatten, bastu och bad med vattenmassage, kroppsinpackningar, ansiktsbehandlingar och oräkneliga massagebehandlingar.

Kokongbehandling för en fantastisk hud

Behandlingen består av kalla duschar varvat med det ljumma vattnet i varmvattenbassängen, en liten inomhussjö upplyst av en halvcirkel med lodräta fönsterglas. Den mjuka musiken och dofterna i behandlingsrummen lockar besökaren att pröva någon av de många behandlingarna: ansiktsbehandlingen med kaviar är en kraftfull antirynkbehandling och den med kalla omslag gör benen lätta. Den otroligt effektiva kogongbehandlingen förnyar huden med en peeling, en massage med fuktgivande kräm och en kroppsinpackning.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER