SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Thalasso Center Princesa Yaiza

Thalasso Center Princesa Yaiza, spaanläggningar och talassoterapicenter på Lanzarote

Bassängen ”Mil y una noches” på ett spa i Playa Blanca

En avbildning av en stjärnklar himmel och en storslagen havsvattenbassäng med undervattensmusik som bär namnet ”Mil y una noches” (Tusen och en natt) återskapar den berömda sagan och är den självklara medelpunkten på Thalasso Center Princesa Yaiza. Detta moderna spa på södra Lanzarote vetter ut mot Doradastranden. Centret har 50 rum där man utför både fuktiga och torra behandlingar och bjuder även på relaxavdelning, turkiskt bad och tesalong. En oas för sinnena där kropp och själ kan koppla av.

Orientalisk massage och parbehandlingar

Utbudet av behandlingar med havsvatten är fantastiskt, liksom massageutbudet. Du kan själv välja om du vill ha en kvinnlig eller manlig massör och välja mellan många orientaliska massagebehandlingar, som är centrets specialitet, eller en ayurvedisk behandling om du så föredrar. Märken som Carita och Thalion styrker kvaliteten i ansiktsbehandlingarna, och aromaterapin kommer från det lyxiga brittiska märket Aromatherapy Associates. Förutom mikropigmentering, skönhetsråd och den nya ljuspunkturtekniken erbjuds ritualer för två som den lockande och avslappnande Paraíso de Yaiza, som för er långt bort.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER