SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Spa Hesperia Lanzarote

Spa Hesperia Lanzarote, spaanläggningar och talassoterapicenter på Lanzarote
Spa Hesperia Lanzarote, spaanläggningar och talassoterapicenter på Lanzarote

En varmvattenbassäng med marmorbågar i Puerto Calero

En pool omgiven av romerska marmorbågar bidrar till att skapa den inbjudande och intima miljö som spaet på Hotel Hesperia Lanzarote är känt för. Spaet ligger på öns södra del i turistorten Puerto Calero och erbjuder en fantastisk upplevelse i en avkopplande miljö som går i varma toner: vattenstrålar för ryggmassage, jacuzzier med kallt och varmt vatten, cirkelduschar och turkiskt bad. En stimulerande en och en halv timma som stärker kropp och själ.

”Sport-In” för sportutövare och romantiska bad för par

Från upplevelsen i spaet till endorfinerna som frisläpps i ”Sport-In”, en tjänst utformad för sport- och idrottsutövare. Exklusiva paket, specialbehandlingar och personlig utvärdering för en aktiv semester med träning i gymmet, dykning, yoga eller kajakpaddling. Här finns också olika inspirerande guld- och kanelbad, med afrodisiakiska oljor, som de som används i de romantiska baden avsedda för par, mer stimulerande än chokladmassage eller behandlingar med tibetanska skålar.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER