SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

La Palma Romántica Hotel Spa

Spaanläggningar och talassoterapicenter, Spaanläggningar och talassoterapicenter på La Palma

Spa i ett hotell för romantiska utflykter

La Palma Romántica Hotel Spa är den ultimata tillflyktsorten för den som vill insupa naturen och koppla av i ett intensivt grönt landskap. Hotellet ligger på norra La Palma, bara en kilometer från byn Barlovento. Byggnaden med de typiska kanariska balkongerna är perfekt för avkopplande behandlingar, och hotellet har också ett mycket speciellt hörn för relax: en spaavdelning med inomhuspool, bastu, jacuzzi, gym och solrum. En bra belöning efter en tuff vandringsdag i bergen.

Uppvärmd pool och avkopplande massage mitt i skogen

Solens strålar och det frodiga skogslandskapet strömmar in genom glasdörrarna till den uppvärmda, hästskoformade poolen. För den som föredrar en avgiftningskur finns bastu och turkiskt bad, eller jacuzzin för den som är förtjust i bubblor. Hotellet erbjuder också massagebehandlingar till gäster som ber om det. Avslappnande, muskelavspännande, sportmassage, terapeutisk eller dränerande lymfmassage är bara några exempel.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER