SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Centro Aqua Princess

Centro Aqua Princess, spaanläggningar och talassoterapicenter på La Palma
Centro Aqua Princess, spaanläggningar och talassoterapicenter på La Palma
Centro Aqua Princess, spaanläggningar och talassoterapicenter på La Palma

Ett fantastiskt spa på Fuencalientes kust

Hotel Teneguía Princess ligger på första strandraden på södra La Palma och inhyser Centro Aqua Princess, ett spa med fantastiska installationer, integrerat i en vacker och grönskande utomhusmiljö. Fönstren är det enda som avskärmar spaet från bananträdgårdarna, den konstgjorda sandstranden och resortens restauranger. Ett landskap som omsluter dig när du kopplar av på bubbelbädden, i jacuzzin eller under de välgörande vattenstrålarna i varmvattenbassängen.

Traditionell kanarisk massage och ”luxury-starlight”-bäddar

Förutom allsköns behandlingar, vinterapi, chokladterapi, bastu och Vichy-duschar, utmärker sig den traditionella kanariska massagen. Den här originella blandningen av aloe vera, honung och havssalt ger en lika mjuk och spänstig hud som den som utlovas med Fuego de sol (solens eld), en kroppsritual med rosmarinolja. För mer psykedeliska frestelser finns ”luxury-starlight”, bad med vattenstrålar och rogivande färger. En massage på en bekväm vattenbädd är den perfekta avslutningen på en oförglömlig spadag.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER