SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Roca Negra Hotel & Spa

Roca Negra Hotel & Spa, spaanläggningar och talassoterapicenter på Gran Canaria

Ett spa med floatingrum i Agaete

Modernt, minimalistiskt och mycket elegant – Hotel Roca Negras spa har allt för att du ska få nya krafter utan att vara överdrivet stort. Spaet ligger på nordvästra Gran Canaria i den pittoreska byn Agaete, och är helt integrerat i detta eleganta fyrstjärniga lyxhotell. Ett av anläggningens mest spännande erbjudanden gömmer sig i floatingsalen: total avkoppling och en magisk känsla av gravitationslöshet med mjuk musik i bakgrunden och en behaglig temperatur.

Relaxavdelning och Vichy-duschar i ett modernt hotell

Hotellets moderna design avspeglar sig tydligt i spaavdelningen. Centrets mjuka linjer och blankvita ytor rymmer en underbar varmvattenbassäng, en relaxavdelning i vacker miljö med vattensängar, stärkande Vichy-duschar, bastu, turkiskt bad och hammam. Men utbudet slutar inte här. Från orientaliska ritualer till antioxidantbehandlingar, antiagemassage och ler- och chokladinpackningar – valet är ditt. Lika lockande är centrets exotiska behandlingar: ”Mil y Una Noches” (Tusen och en natt) väcker dina sinnen till liv med exotiska extrakt.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER