SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Gloria Thalasso Amadores

Gloria Thalasso Amadores, spaanläggningar och talassoterapicenter

Ett spa med utsikt över stranden i Amadores

Ta farväl av stressen med en shiatsu-massage i utomhusmiljö, med havet i bakgrunden och utsikt över Amadores fantastiska strand – en ovärderlig lyx på Gloria Thalasso Amadores. Detta fantastiska talassoterapicenter är inrymt i Hotel Gloria Palace Amadores på sydvästra Gran Canaria. Centret består av 1 800 underbara kvadratmetrar med en stimulerande ”Puesta en forma”-bassäng med avkopplande havsvatten, vattenstrålar och stolar med mikrobubblor.

Behandlingar i behandlingsrum och relaxsal med toppmodern design

De enorma fönstren i detta spaparadis blickar ut över den vackra kusten. Efter spabehandlingarna kan du ta ett dopp i de varma och kalla bassängerna, träna på gymmet som är inrett med fantastiska konstväggar, eller välja någon av de många behandlingarna som utförs i centrets 30 behandlingsrum. Alginpackningar, chokladpeeling, aloe vera eller blommor, orientalisk och ayurvedisk massage, akupunktur (kräver bokning i förväg) eller bara en stund avkoppling i den moderna relaxsalen.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER