SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Corallium Thalasso Villa del Conde

Corallium Thalasso Villa del Conde, spaanläggningar och talassoterapicenter på Gran Canaria
Corallium Thalasso Villa del Conde, spaanläggningar och talassoterapicenter på Gran Canaria

Sviter i ett talassoterapicenter i Meloneras

Mellan havet och poolen på storslagna Lopesan Villa del Conde Resort i Meloneras på södra Gran Canaria ligger resortens enastående spa. Med en ren och linjär design och ultramodern interiör utlovar Corallium Thalasso Villa del Conde förtrollande ögonblick i sina sviter med havsutsikt. Dessa privatsviter med solrum och infinity-pool med havsvatten inbjuder till spabadet ”Paraíso Oceánico”: en timme jacuzzi för två, otrolig havsutsikt och fransk champagne av märket Moët & Chandon.

Talassoterapi på ett spa vid havets rand

I centrum för talassoterapin står en cirkelformad pool, med havsvatten med olika temperaturer, som blickar ut över havet – utan räcken och endast avskärmad från exteriören med glas. Telassoterapin är ett spaprogram med ångbad, finsk bastu, en stund i en floating-bassäng och någon form av massagebehandling. Intill trädgårdarna finns paviljonger för den som vill ta en aromatisk dusch eller andas in saltvatten, men den verkliga lyxen är att få blunda och känna solen och havsbrisen ute på terrassen.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER