SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Sju öar för att bli förälskad

Om det finns en plats där romantiken kan förnimmas i luften är den platsen Kanarieöarna. Paradisstränder för att promenera hand i hand, en ren och klar himmel med stjärnor att beskåda, en fantastisk natur att förlora sig i… Sju öar fulla av förtrollning, att upptäcka med din partner och där ni kan känna er som de två viktigaste personerna i hela världen.

Dessutom, oavsett om ni kommer hit för att gifta er eller för er smekmånad kan du räkna med ett brett utbud av specialister på området, för att allt ska bli precis som du har tänkt dig. Och allt detta i ett klimat med över 300 soldagar om året och med en medeltemperatur på omkring 23 ºC, vilket kommer att göra dina minnen oförglömliga.

/
BRÖLLOPSKLIMAT

Vädret är alltid en av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till när man planerar ett bröllop. Kanarieöarna har ett klimat som anses vara det bästa i världen, och av denna anledning, om du bestämmer dig för att gifta dig här, behöver du bara ta hand om detaljerna. För detta har du en utbyggd infrastruktur med bland annat festvåningar, hotell av alla kategorier, fotografer och cateringföretag med alla sorters kök. Om du väljer att lägga allt i händerna på en erfaren expert finns det ett urval av internationella bröllopsplanerare som tar hand om allt för att den speciella dagen ska bli precis så som du alltid har önskat.

/
EN OFÖRGLÖMLIG
SMEKMÅNAD

En smekmånad, eller helt enkelt en kortare resa med din partner, till Kanarieöarna kan bli en drömresa. Endast här kan ni förlora er på orörda stränder långt borta från allt, promenera på romantiska, naturliga platse eller slappna av på ett spa innan ni äter middag på en fantastisk restaurang, eller tar en drink på en uteservering under en av de mest stjärnbeströdda himlarna i Europa.

Öarna har också ett stort utbud av aktiviteter för att ha roligt tillsammans: segla, dyka, se valar på nära håll… Eller bara njuta av varandras sällskap på något av de många mycket fina boendealternativen, kanske bara för vuxna, som finns på nästan alla öar.

/
JAG SÄGER JA
TILL KANARIEÖARNA

Om ni har bestämt er för att gifta er eller tillbringa er smekmånad på Kanarieöarna, gå till saegjatillkanarieoearna.com, en webbplats där ni hittar en omfattande förteckning över experter på området och alla sorters idéer och förslag för planering av en romantisk vistelse.
Gå till saegjatillkanarieoearna.com