SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

PLATSER

ATT

NJUTA AV

Det finns förtrollande och stämningsfulla platser på Kanarieöarna som du inte får gå miste om på resan. Platser som erbjuder något attraktivt som särskiljer dem: urbana stränder där du kan slappna av i din solstol och ha nära till allt, nattklubbar och uteserveringa där du kan dansa under stjärnorna tills solen går upp… Och, för de som föredrar lugnet, fridfulla boulevarder och parker dför att promenera eller helt enkelt se tiden passera.

Välj ett resmål enligt dina önskemål och känn tryggheten i att veta att vart du än väljer att åka kommer du att hitta det som du behöver för att kunna njuta av en oförglömlig semester, detta tack vare attKanarieöarna tar emot tusentals besökare varje år.

NJUT MED

FAMILJEN

När man reser med barn kan det vara mycket lättare att välja ett resmål med nära till allt. Och om resmålet dessutom erbjuder otaliga aktiviteter som gör att hela familjen har roligt, mycket bättre. Det finns många sådana orter på Kanarieöarna, med allt som ni behöver för att känna er bekväma och ha roligt tillsammans.

LIVET I ETT

ANNAT TEMPO

Det finns samhällen vars fascination ligger i takten som de rör sig i. Allt sker långsamt, och människorna har all tid i världen för att få dig att må bra. De här byarna var i åratal mötesplats för konstnärer från hela Europa som reste till öarna i jakt på inspiration. Byarna behåller fortfarande sin tjusning, men har nu alla sorters bekvämligheter för en komfortabel vistelse.

UTNYTTJA

VARJE DAG

MAXIMALT

För att göra dina semesterdagar så långa som möjligt behöver du bara besöka eller bo på något av de många resmål som erbjuder aktiviteter dygnet runt. Sola på stranden, ät på en enklare restaurang med fötterna i sanden, ta en drink på en uteservering, ät middag på en restaurang med internationellt kök och avsluta kvällen på en nattklubb eller karaokebar. Du bestämmer när du ska gå och lägga dig..

KOPPLA BORT

FRÅN ALLT

Om det du behöver är några avkopplande dagar har Kanarieöarna flera alternativ att erbjuda. Oavsett om det är i en avlägsen bergsby omgiven av natur, eller i ett stilla kustsamhälle, kommer du att kunna dra dig undan från världen och njuta av lugnet tillsammans med den du önskar.