SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

#OchMaten
ÄrGod

Oändliga stränder, magiska vandringsleder, kristallklart vatten, vulkanlandskap, världens bästa klimat och #DessutomÄterManGott. Upptäck Kanarieöarna. En utsökt upplevelse.

Restauranger
som kommer att överraska dig

Vad är du sugen på att äta idag? Låt dig överraskas av några av de tusental restaurangerna som finns på öarna… Våra öars stora mångfald gäller även för våra restauranger. Upptäck oförglömliga landskap när du njuter av saftiga upplevelser, oavsett om det är på en uteservering med havsutsikt, i en grotta eller på det oändliga antalet angenäma platser. Det finns något för alla!

Se restauranger

Vår kockars
kreativitet

På Kanarieöarna har vi många stora och internationellt erkända kockar. Kockar med Michelin-stjärnor och internationellt belönade restauranger som kommer att väcka din passion för varje tugga. Låt dig helt enkelt bli imponerad av varje rätts kreativitet och smak, rätter som tillretts med omsorg och stor professionalitet.

Vår regions
smaker

På Kanarieöarna njuter vi av världens bästa klimat. Därför är det inte konstigt att våra lokala ingredienser smakar så gott. Smakfulla frukter och grönsaker som potatis, bananer, tomater och pumpa odlas året om. Dessutom bidrar det tropiska klimatet till att exotiska frukter som papaya eller mango är så saftiga och smakrika. Och även Atlanten förser oss med ett antal inhemska fiskar som exempelvis vieja, cherne eller corvina.Och för en riktig god smak finns det inget bättre tillbehör än våra viner med skyddad ursprungsbeteckning. Missa inte heller att pröva de extraordinära kanarieönska ostarna som tillreds traditionellt, och som besitter unika drag. Mycket utsökt för gommen.Smaker med skyddad ursprungsbeteckning
Ostar och viner

En rik
gastronomikultur

Vår kultur är synonym med fusion. Vårt köks smak är kopplat till vår historia: det är fyllt med kontraster tack vare inspirationen och omtolkningen av många rätter från det spanska fastlandet, Latinamerika och Afrika.Detta beror på att när köpmännen reste mellan Europa och Amerika, stannade de till på Kanarieöarna. Det var så som en del utsökta varor nådde oss som exempelvis spannmål (vete och majs), potatis, dadlar eller jams. Upptäck hur man kombinerar det traditionella och aktuella i ett stort och blandat utbud med originella och inhemska rätter.