SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

SOFTA

ÅRET RUNT

På Kanarieöarna finns det garanterad underhållning dag och natt. Solen går ner och ger plats åt en stjärnspäckad himmel och ett rikt nattliv där besökarna kan tillbringa oförglömliga stunder med nära och kära.

Magiska och intensiva nätter under bar himmel, tack vare den ljumma temperaturen året runt, gör att du kan sitta och prata på en uteservering, njuta av en romantisk middag, dansa till gryningen eller träffa nya människor och bara följa med strömmen.
Välkommen till det perfekta klimatet för att roa sig kungligt!
BÖRJA MED
/ EN UTSÖKT
MIDDAG
Hur börjar man kvällen på bästa möjliga sätt om inte med en utsökt middag? På Kanarieöarna finns ett stort utbud av internationella restauranger som gärna förser dig med recept från mästerkockarmed Michelin-stjärnor. Men du kan även gå till restauranger som erbjuder traditionella, lokala rätter och regionala produkter av högsta kvalitet och du föredrar det.
Visa restauranger
FORTSÄTT MED
/
ETT GLAS
UNDER BAR HIMMEL
Bra musik, god stämning och den bästa utsikten. Natten på Kanarieöarna har bara börjat. Efter en god middag kan du njuta av det första glaset på ett schysst hak utomhusmedan du tittar på Europas mest stjärnklara himmel. På en uteservering vid ett hotell, en strandpromenad, intill en nattklubb eller nära stranden – det finns något för alla smaker och stilar.
LÅT INTE UNDERHÅLLNINGEN
/ TA SLUT!
Natten fortsätter och alternativen blir bara fler. Nattklubbarna har en lång tradition på Kanarieöarna eftersom de mest aktuella DJ:arna under flera års tid har kommit hit. I de här lokalerna råder det en trevlig och livad stämning tack vare det goda klimatet och den konstanta turistströmmen. Vissa platser har till och med dansgolv utomhus.

Men oroa dig inte om du inte är mycket för dance-musik, för här finns även danslokaler med mer traditionell stil och jazzklubbar.
Europas
/
lägsta
skatter
Tack vare en beskattning som skiljer sig från resten av landet har Kanarieöarna en konsumtionsskatt på 7 %. Det är mycket lägre än i resten av Europa, vilket leder till lägre priser på nästan alla produkter vilket innebär att du kan köpa mer för mindre.