SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Den bästa träningsplatsen för
professionella idrottare

Upptäck varför Kanarieöarna är en perfekt destination för idrottare: det finns direktflyg till öarna från 130 europeiska städer och det goda klimatet passar perfekt för elitidrottare. Bo på lugna anläggningar och träna på center av hög klass som omges av de otroliga landskapen på Kanarieöarna. Och alltid med europeisk säkerhetsstandard.

1
Det bästa klimatet för elitidrottare
Det bästa klimatet för elitidrottare

Låt inte en dålig dag förstöra en träningssession. Tack vare de 4 800 timmarna solljus och den låga nederbörden på Kanarieöarna kommer inget att hamna i vägen för dig. Håll dig borta från extrem värme eller kyla i världens bästa klimat (19ºC i genomsnitt på vintern och 23ºC på sommaren).

2
Träningscenter av hög klass
Träningscenter av hög klass

På Kanarieöarna finns det ett brett utbud med sportanläggningar för elitidrottare som hjälper dig att ta dig till nästa nivå. Utöver mycket kvalificerad personal som idrottsläkare, höghöjdskammare eller telemeter DLF, erbjuds boende anpassat för varje idrottare.

3
Träning ute i det fria
Träning ute i det fria

Komplettera dina sessioner i sportcentret med träning i en oslagbar miljö: naturen. Kanarieöarna passar perfekt för vattensporter och för att förbättra prestationsförmågan med hjälp av höghöjdsträning. Dessutom går det lätt på Kanarieöarna att gå från havsnivå till 1 800 meter. Det beror på vulkanerna och öns berg som växlar snabbt mellan dalar och toppar.

4
Behandlingar för
återhämtning
och alternativ för
aktiv vila
Behandlingar för
återhämtning
och alternativ för
aktiv vila

Optimera din vilotid med det stora utbudet som finns på Kanarieöarna. Golfbanorna, stränderna och vandringslederna gör det möjligt att utöva andra sporter och träna andra muskeltyper för att undvika skador. Kanarieöarna har även varit känt för sina hälsosamma egenskaper ända sedan grekernas tid. Därför kan du dra upp takten på återhämtningen med naturliga terapier med vulkanursprung, spa-behandlingar och öarnas hemliga vapen: solljuset.

Upptäck alla ytor, installationer, events, serviceutbudet till idrottare på webben:

www.trainingnonstop.com