SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Rancho Texas Lanzarote Park

Rancho Texas Lanzarote Park Djurparker på Lanzarote
Rancho Texas Lanzarote Park Djurparker på Lanzarote
Rancho Texas Lanzarote Park Djurparker på Lanzarote

Den enda djurparken på Kanarieöarna med swimmingpooler

På södra Lanzarote ligger Rancho Texas Lanzarote Park som är den enda djurparken med swimmingpooler. Den är känd som Corral del Agua och har ett stort område med vattenattraktioner för både vuxna och barn. Här finns även en restaurang där man kan få något att äta eller dricka. En utflykt till den här djurparken är perfekt för att få en oförglömlig dag: se vilda djur, titta på shower och svalka dig i swimmingpooler och vattenrutschbanor.

En vattenpark på Lanzarote där man kan simma bland sjölejon

På Rancho Texas Lanzarote Park kan man simma bland sjölejon när de inte måste vara med i showen. Här finns dessutom en vit tiger – en av många vilda djur i djurparken. De organiserar även aktiveter för barn i en vilda västern-miljö, till exempel ponnyridning, guldvaskning i en indiansk by eller kanotpaddling. Här finns flera olika restauranger om man blir hungrig, men det är bara i snabbmatsrestaurangen som man får se en unik show med lasso och cowboypiskor.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER