Parador de las Cañadas del Teide

Det enda hotellet i Las Cañadas del Teide
Att vistas på Parador Las Cañadas del Teide är ett privilegium som avnjutas från den första till den sista solstrålen. Denna emblematiska byggnad är det enda hotellet i Teides Nationalpark, i mitten av ön Teneriffa. En möjlighet för att kunna njuta av ett naturligt landskap på Spaniens högsta topp. Ibland är den täckt av snö på vintern, och under våren är den täckt av retama och jättesnokört som är inhemska växtarter. Man måste uppleva de stjärnklara nätterna.
Ha middag på restaurangen och titta på stjärnhimlen
Utsidan kring paradoren är sublim, men dess inre är det inte mindre, med en elegant men mysig fjällstil. Som favoritvrår finns salongen med en öppen spis och restaurangen, klassisk och renoverad. Här kan man äta en stark gryta medan man kan se Teide genom fönstret Dessutom, med badrocken i hand, kan man simma i inomhusbassängen. På kvällen, utöver att vila i rummet, kan man njuta av föreläsningar och observationer av stjärnhimlen. För detta ändamål finns det två teleskop tillgängliga gratis för kunderna.
Gym
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
Pool
Localidad
La Orotava

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
- Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045