Lanthotell San Miguel

Charmigt ställe i San Miguel de Abona
Det finns inget underbarare än att äta frukost på en veranda i soluppgången, omgiven av blommor som Afrikas blå lilja, lavendel, klängväxter, citronträd och jasminbuskar. På lanthotellet San Miguel på södra Teneriffa sprider sig trädgårdens ljuva dofter till alla de 14 rummen i de två husen från 1600-talet. De omsorgsfullt restaurerade rummen i de rustika husen är inredda med arvegods och klara färgaccenter. Särskilt spännande är rummen som tidigare nyttjades som vind, stall åt getter och ysteri.
Solterrass, innergårdar och utsiktsplats
För att komma till det högsta och elegantaste huset går man in genom en sidoingång och korsar en av hotellets tre kanariska innergårdar. Det är svårt att välja en favoritplats, för det finns så många vackra platser att välja mellan: salen med bar där man kan ta sig en kopp kaffe, de muromgärdade yttergårdarna med växter och träbänkar, den gamla cisternen som gjorts om till bassäng − underbar att ta en dopp i på kvällen −eller solterrassen. Vem blir inte betagen av utsikten över San Miguel de Abona från hotellets utsiktsplats?
Airport distance
11.5 km TFS
Miljö
Landsbygd
Restaurant
Room service
Spa
Localidad
San Miguel De Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
- Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045