Hotell Casablanca

Ett avsides beläget lantställe på norra Teneriffa
När man ser bronsstatyn av en plågad guanchekung som vakar över utsiktsplatsen El Lance vet man att man börjar närma sig lanthotellet Casablanca. Mindre än två kilometer in på vägen till Icod el Alto på norra Teneriffa ser man det avskilt belägna lanthuset nästan mitt ute i ingenstans, omgärdat av mängder av potatisodlingar, fruktträd och sluttningar ned mot ravinen Barranco de Ruiz. Ett underbart ställe för den som vill vara i fred och vandra i naturen utan behöva tänka på något.
Spektakulär terrass i ett renoverat hus från 1700-talet
När man väl har klivit genom träporten − vilket endast är ett privilegium för gästerna – dras ens blick till den enorma terrassen. Den är stor som en dansbana och belägen framför matsalens stora fönster, bredvid den inglasade bassängen med välvt tak som man genast längtar efter att ta ett dopp i. Rummen, fördelade mellan två plan, har bevarat 1700-talshusets ursprungliga stil, med tak och golv av trä. Vad finns mer? Fridfullhet och frisk luft bland drakblodsträd, avokadoträd och hortensior.
Airport distance
39.5 km
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
- Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045