Gara Hotel

Kanariskt herrskapshus i Garachicos centrum
Huset kännetecknas av sina inslag av mörkt trä, men den traditionella stilen lättas upp av detaljer som eleganta fönsterluckor och vaser med nyplockade blommor i rummen. Gästens bekvämlighet står i centrum på Gara Hotel. Herrskapshuset från 1700-talet, beläget i den förtjusande lilla staden Garachico på norra Teneriffa, utmärker sig genom sina kanariska stildrag: den himmelsblå fasaden, de stora fönsterluckorna av trä och den praktfulla men stillsamma innergården med kafé.
Kvällar på terrassen med utsikt mot Caletón
Det finns mycket att bli lycklig över på det här centralt belägna men ändå rofyllda hotellet, där man börjar dagen med en stadig frukost på kanarisk gröt, gofio. Terrassen till exempel, där man kan få uppleva naturens färgsprakande skådespel i skymningstimmen. Den fridfulla terrassen vetter mot dammarna i Caletón, i vilka man måste ta sig ett dopp, särskilt efter att ha avnjutit en läcker fiskrätt i någon av restaurangerna längs strandpromenaden.
Airport distance
51.8 km
Miljö
Kust
Restaurant
Room service
WiFi
Spa
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
- Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045