Finca Salamanca

Lantegendom idealisk för familjer på södra Teneriffa
När man betraktar Finca Salamanca från den lilla terrassen framför restaurangen ser det ut som en av alla hundraåriga lantegendomar bland fruktträd −i det här fallet hundratals avokadoträd − ända tills blicken når receptionen, som trots den röda trappan smälter in i miljön. Allt är stort på det här familjevänliga lanthotellet på Teneriffas sydöstra del, från den kraftiga fikusen till den inte mindre imponerande kaktusen som skymtar bakom trästaketet.
Hotell med gourmetrestaurang i Güímar
Det är utemiljön som främst kännetecknar detta hotell i Güímar – de stora trädgårdarna som man kan promenera i, träden man kan söka skugga under och bassängen som är liten men praktisk. Restaurangen riktar sig till de som älskar gourmetmat och personliga inredningar. Man möts av stenväggar, lampor av smidesjärn och ett högt, snett tak i den trevliga matsalen med panoramafönster där det serveras rätter som är riktiga frestelser. Och frestande är det också att boka trästugan med jacuzzi om man är två.
Airport distance
39 km TFS
Parking
Restaurant
Room service
Pool
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
- Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045