Gloria Thalasso Amadores

Gloria Thalasso Amadores, spaanläggningar och talassoterapicenter

Ett spa med utsikt över stranden i Amadores

Ta farväl av stressen med en shiatsu-massage i utomhusmiljö, med havet i bakgrunden och utsikt över Amadores fantastiska strand – en ovärderlig lyx på Gloria Thalasso Amadores. Detta fantastiska talassoterapicenter är inrymt i Hotel Gloria Palace Amadores på sydvästra Gran Canaria. Centret består av 1 800 underbara kvadratmetrar med en stimulerande ”Puesta en forma”-bassäng med avkopplande havsvatten, vattenstrålar och stolar med mikrobubblor.

Behandlingar i behandlingsrum och relaxsal med toppmodern design

De enorma fönstren i detta spaparadis blickar ut över den vackra kusten. Efter spabehandlingarna kan du ta ett dopp i de varma och kalla bassängerna, träna på gymmet som är inrett med fantastiska konstväggar, eller välja någon av de många behandlingarna som utförs i centrets 30 behandlingsrum. Alginpackningar, chokladpeeling, aloe vera eller blommor, orientalisk och ayurvedisk massage, akupunktur (kräver bokning i förväg) eller bara en stund avkoppling i den moderna relaxsalen.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

FINN UT OM ANDRA RESENÄRERS UPPLEVELSER HÄR.

DISCOVER